Zeg gerust dat ik onder een steen leef, maar het is een bewuste keuze om niet te weten wie ‘boer Geert’ is. Maar ik lees wel kranten waardoor ik weet dat de 1,1 procentpunt waarmee de eerste schijf van de inkomstenbelasting in 2000 werd verhoogd, wordt gebruikt voor het maken van kijkcijferhits als Boer Zoekt Vrouw (terwijl ik mijn e-Matching abonnement zelf moest betalen). Dit programma is zo populair dat als twee Rotterdamse groentebroeren (geen spelfout, ik ben copywriter dus woordgrapper) hun boerenkool bij boer Geert kopen, dit groot nieuws is. Een slim reclamebureau (TBWA/Neboko) en dito adverteerder (Unox) grijpen zoiets dezelfde dag nog aan voor een inhaker. Een uur later lagen er rookworsten bij de groenteboer, nog een uur later maakte ik er een foto van en weer een uur later prijkte de prent op de veelbezochte Facebookpagina van Unox. Jezus, wat gebeurt er veel boven mijn steen.