Met ingang van dit jaar schrijf ik alle artikelen voor het interne magazine van woningcorporatie Woonstad Rotterdam. Een organisatie waar ik zeer gedreven mensen ontmoette. En natuurlijk verzorg ik ook voor (bijna) alle artikelen de fotografie (zoals voor de cover die je hier ziet). Mijn opdrachtgever is het Rotterdamse Do Company waar ik al zo’n beetje mijn hele negenjarige freelance carrière met veel plezier actief voor ben. Zij hebben er een prachtblad van gemaakt!

Mijn vorige nieuwsbericht is van drie maanden geleden. Daar schrik ik wel even van. De verklaring is logisch, ik was te druk voor klanten. Ik maakte naast dit magazine ook 2 magazines voor Athlon Car Lease en werkte mee aan het interne magazine van Wärtsilä, schreef 2 filmscripts voor Shoq Studio, de brandstory en pay-off van de SK FireSafety Group, de website van Do Company, deed 12 interviews voor de KPN Glasvezelkrant, nam deel aan een pitch voor Kokshoorn|Riemens, fotografeerde voor WoonTank en meer. En dat gaat natuurlijk allemaal voor. Honi soit qui mal y pense.